Firma noastra a luat fiinta in iulie 1990, fiind infiintata de inginerul structurist Valentin Mihul, in colaborare cu tatal sau, Anatolie Mihul, profesor de beton in cadrul Facultatii de Constructii din Iasi.

In anul 1991, conform legii 31, “Intreprinderea mica” “MIHUL” se transforma in “Societate cu raspundere limitata” sub denumirea de S.C. MIHUL S.R.L., avand ca activitate principala proiectarea in domeniul constructiilor civile ,industriale si agricole.

In anul 2004, echipei SC MIHUL srl se alatura arhitectul Bogdan Ionut Mihul, fiul inginerului Valentin Mihul, asigurand astfel o permanenta si stransa legatura a binomului arhitect – inginer structurist in elaborarea si managementului tuturor proiectelor realizate de compania noastra.

In cei peste 25 de ani de existenta a companiei Sc MIHUL s.r.l. au fost finalizate peste 1100 de proiecte, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe, atit pentru beneficiari privati cat si pentru institutii ale statului roman. Asupra tuturor proiectelor noastre ne-am aplecat cu maxima seriozitate si profesionalism, indiferent de marimea proiectului sau beneficiar, urmarind in permanenta satisfactia deplina a clientilor nostri.

Dintre acestia, pentru a mentiona doar pe cativa dintre cei mai mari beneficiari privati ai proiectelor noastre, amintim companiile Coca Cola, Pirelli, Arcellor Mittal, Petkus sau Continental. De asemenea, firma noastra a realizat numeroase proiecte de reabilitare a infrastructurii scolare pentru Inspectoratele Judetene Iasi, Botosani, Neamt si Vaslui, totalizand un numar de peste 300 de cladiri noi sau reabilitate, dar si proiecte de mare anvergura pentru Universitatea ” Alexandru Ioan Cuza ” Iasi, Universitatea de Știinte Agricole si Medicina Veterinara ” Ion Ionescu de la Brad” Iasi, Ministerul Justitiei sau Primaria Municipiului Iasi.